Prachtige hoeve met stallen en groot magazijn

Woning

Nielstraat 23, 3840 Borgloon
Ref: JM20019
260m2 woonopp.
14024m2 grondopp.
EPC: 912 kWh/m2
Bouwjaar: 1930

Omschrijving

Deze prachtige hoeve met poorthuis en binnenkoer heeft 4 volwaardige slaapkamers en een groot magazijn van 280 m2. Achter de hoeve is er nog een plantage van iets groter dan 1 ha met een fantastisch zicht over het klooster en de vallei van Colen.

Via de inkomhal komen we aan de linkerzijde in het ruime woongedeelte met achterliggende keuken. Van hieruit heeft men een mooi zicht op de binnenkoer. Aan de rechterzijde vinden we een mooi bureel en de TV kamer. Een badkamer maakt het gelijkvloers compleet.
Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en kan worden gebruikt voor verdere uitbreiding van de woonst.
In de kelder onder de woning bevinden zich de verwarmingsinstallatie op stookolie en de mazouttanks. 

Naast het poorthuis aan de rechterzijde bevinden zich de stallingen, een werkplaats en een ruime garage. Een tweede garage bevindt zich aan de linkerzijde van de woning.
Ook achter de binnenkoer bevinden zich nog stallingen met daarin ook koelcellen voor het bewaren van de fruitoogst. De grote blikvanger is het magazijn met een oppervlakte van 280 m2 (14 bij 20 m) en met een kroonlijsthoogte van 6 meter en een toegangspoort met een hoogte van 4 meter. Naast het magazijn biedt het afdak nog extra stockageplaats.
De inrit naast de woning is breed genoeg om met landbouwvoertuigen te passeren en de ruimte achter het magazijn is aangelegd in beton.
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Beschermd pand? Nee
EPC waarde 912 kWh/m²
912
Beglazing Dubbel glas
Prijs Info op kantoor
Orientatie tuin ZW
Bebouwing halfopen
Bouwjaar 1930
Grond oppervlakte 14024 m²
Woonoppervlakte 260 m²
Perceelbreedte 31 m
Perceeldiepte 210 m
Verdieping 2
Diepte gelijkvloers 44 m
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt